Övning : skiss på porträtt

 
Första skissen, (måla av My). Vi skulle endast titta på personen mitt emot en, men tolkade instruktionen fel fär vi skulle ju aldrig släppa pennan men istället blev det som en skissa. Denna är jag faktiskt nöjd med, den ser lite cool ut. Vi fick oxå tidspress på ungefär 3-4min.
 
 
Andra skissen, upprepades informationen att vi inte fick släppa pennan och så här blev resultatet. Stor skillnad mellan 1&2! Blev lite mer Picasso liknande, abstrakt. Här fick vi häller inte titta på pappret medan vi målade och tidspress på 3-4min. 
 
 
Trejde målningen, fick vi titta på pappret och börja måla av personen mitt emot men under tidspress på 3-4min. Resultatet blev ett avlångt ansikte och gick in för detaljerat. Den här övningen skulle jag behöva öva mer på, att försöka få med så mycket som möjligt istället att gå in på detalj direkt. 
 
 
Fjärde målningen, nu skulle vi få måla av personen, titta på pappret och utan tidspress. Det var skönt för tycker om att sitta länge och måla. Ögonen var det som var svårast att måla, då jag är vann att inte måla ”glada” ögon vilket var en utmaning. Men tycker jag lyckades bra. Det som va enklast var formen och håret. 
0 kommentarer